Senaste mötet

28 februari – ”Min Dahlia-värld”

Annika Christoffersson höll föredrag på temat ”Min Dahlia-värld” och förmedlade mängder av  information om dahlior, dess historia, olika arter och kategorier samt hur de ska odlas och förökas. Annika visade många fina bilder under kvällen och avslutade med att visa hur man delar på dahliaknölar. På mötet deltog xxx medlemmar. Under kvällen öppnade även anmälan till årets sommarresa som äger rum den 15 juni.

31 Januari – ”Årsmöte och föreläsning av Åsa Karlsson”

113 medlemmar deltog på föreningens årsmöte. Efter årsmötesförhandlingarna och kvällens fikastund föreläste Åsa Karlsson från Vättersnäs, ”Fröken Karlssons täppa”. Temat var ”Hur man skapar en trädgård – väggar, golv och rum” och Åsa visade många inspirerande bilder från sin egen och andras trädgårdar. Mötet avslutades med dragning på kvällens blomsterlotteri.