Senaste mötet

28 oktober ”Bonsaier

Dan Petersson från Svenska Bonsaisällskapet höll föredrag om bonsaier och förmedlade mycket intressant information om bonsaier, dess historia, växtmaterial, krukor och hur man skapar en bonsai. Dan visade bilder på flera av sina bonsaier och hade även med sig några av dem till föreläsningen. (Bilderna publicerade med tillstånd av Dan.)

30 September ”Årsmöte & 90 års firande

73 personer deltog på föreningens årsmöte. Efter årsmötet firades föreningens 90 års jubileum. Bengt-Göran Wester berättade om föreningens historia, föreningen bjöd på tårta och Tre små grisar stod för underhållning.

28 Augusti ”Växtmarknad

Föreningen ordnade växtmarknad i samarbete med Eklundshovs koloniträdgårdsförening i Kortebo. 25 personer deltog.

10 Juni ”Öppen trädgård

Gunnar och Eva Albinsson öppnade sin trädgård för föreningens medlemmar. 37 personer deltog.